– Hyaluronihapon hyödyntämistä pidetään tällä hetkellä kaikkein tehokkaimpana ihoa nuorentavana kosmeettisena menetelmänä, sanoo Elena Gavrilaš, 17 vuotta kosmetologian parissa toiminut lääkäri ja nanokosmetiikan erityisasiantuntija.

Hyaluronihappo on olennainen osa ihoa, joka yhdistää epiteeli- ja hermokudokset ja tarjoaa iholle kaikki tarvittavat ravintoaineet. Hyaluronihapon määrä vähenee ikääntyessä, joten sitä voidaan lisätä kosmeettisesti.

– Tavanomaisen hyaluronihapon molekyylit ovat liian suuria läpäisemään ihon. Sen sijaan pienmolekyylinen hyaluronihappo saavuttaa helposti ihon syvemmät kerrokset ja täydentää ihon luonnollista varastoa, Gavrilaš lisää.

Vaikka monet yritykset valmistavat pienmolekyylistä hyaluronihappoa sisältäviä ihonhoitotuotteita, markkinajohtaja on edelleen menetelmän kehittänyt japanilainen Forlle’d.

– Forlle’d on onnistunut kehittämään äärimmäisen pienmolekyylistä hyaluronihappoa, jossa molekyylit ovat vain 5 nanometrien levyisiä, mutta niillä on korkea ionipitoisuus ja kyky päästä syvälle ihoon ilman neulahoitoa. Lopputuloksena ovat täydellisen elinvoimaiset ja nuorentuneet kasvot, Gavrilaš ihailee.