Polar M430 GPS-juoksukello rannesykkeenmittauksella nostaa juoksusi seuraavalle tasolle. Siinä on Polarin tehokkaat harjoittelutoiminnot ja ympärivuorokautinen aktiivisuusseuranta. Lisäksi voit seurata untasi entistä kokonaisvaltaisemmin ja tarkemmin Sleep Plus -toiminnolla. Tavoitteelliselle juoksijalle sykemittari tarjoaa edistykselliset harjoitusominaisuudet kuten kuntotesti ranteesta, juoksuindeksi, palautumisen tila ja erilaiset juoksuohjelmat.

Lisätietoja: polar.com/fi

 

Oikeat urheiluliivit vähentävät tutkitusti 78 % rintojen liikettä. Nämä juoksijan tarpeet huomioiden suunnitellut tekniset urheiluliivit ovat saumattomat, ja niissä on hankaamaton sisäosa sekä kahdeksikkotuki rintojen ympärillä. Tekninen, kosteutta iholta siirtävä materiaali kuivuu nopeasti. Koot saatavilla A 65-80 ja B-G 65-85.

 

Lisätietoja: shockabsorber.fi

 

 

Kotimaisen ZeroPoint tuotemerkin kompressiotrikoot, -sukat sekä säärystimet sopivat tehokkaaseen juoksuun ja palautumiseen. ZeroPointin sukkalähettiläs Anne-Mari Hyryläinen suosittelee sukkia juoksuun sekä palautumiseen.

 

Lisätietoja: zpcompression.com

 

 

 

 

Laita kuulokkeet korville ja valitse listalta lempipoppisi soimaan. Hyvän musiikin kuuntelu auttaa nostamaan fiilistä ja juoksemaan pidempään.

 

 

 

 

 

Anna MBT jalkineen siirtää juoksusi uudelle tasolle. Juoksujalkineet ovat kehitetty antamaan sinulle täysin uusi juoksukokemus, riippumatta siitä harjoitteletko kohti maratonia tai muuhun pitkän matkan juoksuun, olet palautumassa, juokset keskipitkiä matkoja tai muuten vain juokset oman terveytesi vuoksi. Valitse kolmen eri vaihtoehdon välistä, jotka kaikki edistävät säästävää midfootjuoksemista.

Lisätietoja: mbtkengät.fi

 

 

 

Muista ottaa juotavaa matkaan! Hyvä nesteytys auttaa sinua jaksamaan etenkin nyt kelien lämmetessä.