Mies Method Makian ja Äijädieetin taustalla, anestesiasairaanhoitajataustainen Jyri Hakomäki, kertoo lähestyvänsä laihduttamista suoraviivaisesta ja yksinkertaisesta näkökulmasta. Kiloista on päästävä eroon helposti ja ilman nälkää.

- Äijädieetissä syödään hyvin ja sellaista ruokaa, joka aiheuttaa laihtumista. Ensimmäisten parin viikon aikana hiilihydraattien saanti rajataan minimiin ja elimistö ajetaan tilaan, jossa paino putoaa nopeasti. Sen jälkeen siirrytään pikkuhiljaa normaaliin, mutta hyvähiilihydraattiseen ruokavalioon.

Dieetin aikana saa syödä itselle mieleistä, maukasta ja terveellistä ruokaa. Hoikistumisen tulokset näkyvät nopeasti, mutta 10 viikon dieetin tavoite on, että uudet ruokailutottumukset jäävät pysyväksi osaksi elämää.

- Järjestelmä toimii netissä ja se pitää sisällään täydelliset ohjeet, kuinka elimistö käyttäytyy jakson aikana. Ateriapankista löytyy paljon maukkaita ateriakokonaisuuksia resepteineen koko 10 viikon jakson ajalle.

 

Bonuksena liikuntaa

Jyri Hakomäen mukaan liikunta ei juurikaan vaikuta painonpudotukseen, sillä tärkeintä on se mitä syö.

- Äijädieetillä oleva voi hyödyntää vapaasti jaksoon kuuluvia, kehonpainolla tehtäviä treeniohjelmia. Ja jos dieetillä oleva innostuu toden teolla Method Makiasta, niin tekeminen ei lopu kesken. Käyttäjä voi poistaa 10 viikon rajoituksen harjoitusohjelmien kautta. Mobiililaitteissa toimiva sovellus kulkee aina mukana ja sisältää lukuisia eri tasoisia ohjelmia ja jumppia.

Method Makia harjoittelu sopii kaikille, mutta Äijädieetti vain terveille ihmisille. Dietiin ulkopuolelle on rajattu mm. insuliinihoitoiset diabeetikot sekä kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastavat, joiden tulisi laihduttaa lääkärin valvonnassa.

- Äijädieetillä olevien keskimääräinen laihtumisvauhti on noin kaksi kiloa viikossa. Se jos mikä motivoi jatkamaan.

Lisätietoja: www.äijädieetti.comwww.methodmakia.com